Rockstrand 2019

2019-ben is megrendezzük a nyár legnagyobb vízparti nemzeti rock fesztiválját a Velencei tó partján
július 5-én és 6-án! Kattints a részletes programért, a fontos tudnivalókért és a jegyelővételi lehetőségekért!


➽ PROGRAMOK

július 5. (péntek)
14:00 kapunyitás
17:30 TAR HAD
18:30 RPG
19:40 Oi-KOR
20:50 ROMER - 25 éves jubileum ("Az első fele ": 1994-2007)
22:15 FEHÉR TÖRVÉNY

július 6. (szombat)
10:00 Vaslovasok bringatúra a pákozdi Katonai Emlékparkba
16:30 MP40
17:30 TURÁN
18:30 NEMZETI FRONT
19:35 HUNNIA - 20 éves a Hazatérés lemez
20:45 ROMER - 25 éves jubileum ("A második fele ": 2007-2019)
22:10 VÉRSZERZŐDÉS

➽ HELYSZÍN

Drótszamár Park és Kemping
2481 Velence, Kemping u. 2.
Telefon: 06 22 472 043

➽ JEGY

Hétvégi bérlet: 5999 Ft (elővételben), 6999 (a helyszínen)
Napijegy 3999 Ft (csak a helyszínen!)
A bérlet és a napijegy tartalmazza a strandbelépőt, valamint a sátorhelyet a fesztivál területén! A bérlet érvényessége: 2019.07.05. 14:00-től 2019.07.07. 14:00-ig.
12 éves kor alatt a belépés szülői felügyelettel ingyenes!
Online jegyelővétel IDE KATTINTVA!


➽ A FESZTIVÁL HÁZIRENDJE

A Rockstrand területére való belépés során a vendég elfogadja a rendezvény házirendjét, általános szerződési feltételeit és a biztonsági rendszabályait, valamint tudomásul veszi, hogy annak betartását a rendezők ellenőrzik.

A rendezvényt mindenki saját felelősségére látogathatja. A rendezőség mindent meg tesz a rendezvény biztonságos lebonyolítása érdekében, de a látogatók esetleges felelőtlen magatartása következtében keletkező károkért semmilyen felelősséget nem vállal.

A rendezvény teljes területének őrzése, védése, a zavartalan szórakozás biztosítása szakképzett biztonsági személyzet közreműködésével történik. A mások testi épségét veszélyeztető tárgyakat szigorúan tilos behozni. A hatályos jogszabályok szerint nem tarthatsz magadnál ún. Közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (8 cm-nél nagyobb vágóélű kés, rugóskés, gázspray, ólmosbot, lánc stb.). Ez szabálysértésnek minősül. Üvegtárgyat, ütő-, szúró- és vágóeszközt nem hozhatsz be magaddal.

A fesztiválra történő belépéskor minden alkalommal ellenőrzésen kell átesned. Csak az ép karszalagokat áll módunkban elfogadni, a szakadt, sérült, ragasztott szalagok nem jogosítanak fel a rendezvényen történő részvételre!

A 12 év alatti gyermek ingyen léphet be a fesztivál területére, de csak kísérővel, akinek a napijegyet meg kell váltania.

➽ STRAND

A fesztivál terület szomszédságában, a Drótszamár kempingen belül kiépített saját strand üzemel 600 méteres partszakasszal, amelyet a fesztivál látogatói ingyenesen használhatnak, a strandnak saját házirendje van, amit a fesztivál vendégeinek is be kell tartania. A strandot ittas személyek nem használhatják.

➽ PARKOLÁS

A fesztivál bejáratánál található parkolóhelyek ingyenesek! A biztonsági szolgálat gyakran járőrözik, de ettől a parkoló még nem őrzött, és az ott elhelyezett autókért felelősséget nem vállalunk. A fesztivál területére autóval behajtani csak külön jeggyel lehet, amely korlátozott számban a kemping recepcióján váltható. A motorral vagy biciklivel érkezők behajthatnak járműveikkel a fesztivál területére, de a motort kikapcsolt állapotában kell betolniuk.

➽ VÁSÁRLÁS

A rendezvény területén több büfé, egy önkiszolgáló étterem és étterem működik.

➽ EGYÉB FONTOS TUDNIVALÓK

Minden résztvevő, aki a fesztiválon készült fotókon feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben. Kép- és hangfelvételt a rendezvényen csak a rendezők belegyezésével lehet készíteni, de fényképezni szabad. 

A Rockstrand területén a rendezők írásbeli engedélye nélkül tilos kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni. A műsorváltozás jogát a szervezők fenntartják. A koncertek rendezvénysátorban kerülnek megrendezésre. A rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk.

Kérjük fokozottan vigyázzatok a természeti értékekre és ne szemeteljetek!

Hivatalos CD letöltések ITT!

ROMER TV

Sziva Balázs facebook naplókönyve