Spotify Apple Music Tidal Deezer

Felejtsd el a Facebookot! Keress minket a Hundubon!

2014 végén minden különösebb indoklás nélkül törölték az akkor már 40.000 követővel rendelkező Facebook profilunkat. 2020-ban végre eljött az idő, hogy válaszul a Facebook folyamatos és indokolatlan cenzúrájára, új közösségi hálózat jöjjön létre Magyarországon, amelyen már mi is fent vagyunk! A hivatalos oldalunkat az új felületen ROMER (hivatalos) néven találod, regisztrálni pedig ide, vagy a fenti képre kattintva tudsz!

Az oldalunk követéséhez értelemszerűen alapfeltétel a Hundub regisztráció. Ehhez csak egy felhasználónevet kérnek ami mellé egy email-címet és jelszót kell megadnod, és készen is vagy. Semmilyen más személyes adat nem szükséges. Ha belépsz a Hundub-ra a bal felső sarokban elhelyezkedő keresőbe, a kulcsszó mezőbe írd be, hogy ROMER vagy romer aztán válaszd ki az Oldalak menüpontot, és máris ott találod az oldalunkat. De még egyszerűbb ha a Hundub-ra való belépés után ide kattintasz! 
A Google Play Áruházból a telefonodra is le tudod tölteni az alkalmazást, tehát innentől nincs kifogás!

Ha neked is eleged van már a túl nagyra nőtt Facebook egyoldalú cenzúrájából, van már más megoldás! A Hundub egy olyan új, magyar fejlesztésű közösségi oldal, amelyen nagyjából ugyanazokat a lehetőségeket találod, mint a Facebookon, de az oldal számos új funkciót is kínál a felhasználóknak. Ami viszont lényeges különbség, hogy itt - természetesen a hatályos magyar törvényeket betartva -, cenzúra nélkül posztolhatsz! Azért is érdemes követned a hivatalos ROMER oldalt a Hundub-on, mert a jövőben több exkluzív, máshol nem látható tartalom is felkerül majd oda.

A közösségi hálózat kialakításánál egyébként a régi iWiW szolgált iránymutatásként. A weboldal névválasztásában a „hun” a magyarokra utal, míg a „dub” kettős jelentésű szó. Egyrészt egy ősi magyar szó, jelentése „méhkas”, amely a jól szervezett hálózatba tömörülő résztvevőket szimbolizálja, ugyanakkor a filmek világában a „hundub” magyar hangot is jelent.