Spotify Apple Music Tidal Deezer

HammerWorld mellékletként jelent meg a focis válogatás

Április első felében, a "leghangosabb rockmagazin", a HammerWorld ingyenes mellékleteként jelent meg a nyári franciaországi foci EB ütős aláfestő zenéjeként egy 17 nótát tartalmazó Romantikus Erőszak válogatás CD, rajta a Koronás címer a szíved felett című vadonatúj számmal, amely semmilyen más kiadványon nem lesz hozzáférhető.

A korong a lehető legteljesebb gyűjtemény az együttes felfrissített csatadalaiból, a Nemzeti 11 újbóli európai porondra lépése alkalmából. A lapot 990 Ft-ért megtaláljátok minden Relay és Inmedio újságosnál, valamint az összes jelentősebb kínálattal rendelkező hírlap elárusító helyen,többek között a nagyobb MOL, Shell, Lukoil benzinkutakon, a postahivatalokban és a legnagyobb Tesco, CBA és Real áruházakban és postahivatalokban, azaz mindenhol, ahol újságot árulnak. 

A 124 oldalas, színes metal&hard rock magazin tartalmazza majd a korongot és a borítót. Ha mégis közvetlenül a zenekartól szeretnéd megrendelni,akár a lemezhez készülő vadonatúj pólóval együtt, most a megújult rendelő felületünkön nagyon egyszerűen megteheted, ide kattintva!