Spotify Apple Music Tidal Deezer

Angyal dalpremier!!!

Itt az első új felvétel a jövő héten megjelenő RomEr lemezről! A Ti életetekben is biztosan vannak angyalok és hősök. Lehet, hogy éppen a szüleitek, testvéreitek, a szerelmetek, vagy a gyermeketek. Mindannyiunk közös angyala, maga az Anyaföld. Hungária, amely évszázadokon át annyi hőst termett, hogy lehetetlen volna felsorolni és ahol mindig újak születnek.

Október 21-én jön a limitált kiadású A hazáért EP sorozat második része, a Fehér. A CD hivatalos megjelenése és dedikálása, valamint egy exkluzív akusztikus koncert a belváros szívében, az Astoria szálló tőszomszédságában, a Club Hungaricumban (Bp. V. Kossuth L. u. 17.) lesz 17 órától. Aki nem tudna eljönni, a CD-t akár a támogatói pólóval előrendelheti a honlapunkon!

Október 29-én 56 lángja címmel egy nagyszabású, ingyenes rockmegemlékezést tartunk az átépített és teljesen megújult ShowBarlangban (Bp., IX. Soroksári út 58.) A koncertek két színpadon zajlanak majd. Fellép a Nemzeti Hang, a Turán és Vári-Kovács Péter is. Mindenkire számítunk! A turné további kiemelt koncertek: október 22. Esztergom, november 12. Pécs, december 17. Debrecen.