Spotify Apple Music Tidal Deezer

Betyárballada a Kárpátia frontemberével

Újabb előzetes dal érkezett a Betyárballadák címmel január 3-án megjelenő, csupa törvényenkívüli betyár nótát rejtő lemezünkhöz.

A Hadak Útja Kiadó gondozásában napvilágpt látó, hét dalos kiadványon több különleges vendég is szerepel majd, mint Gidófalvy Attila (Karthago, Fáraó), Szebeni Szilvi (Palmetta), Weisz Kicsi (Kalapács) és Petrás János (Kárpátia). 

A soron következő előzetes dal, a Betyárballada még 2004 végén íródott és most ebben a különleges verzióban kerül fel a lemezre.
Az albumhoz pólóminta is készült, sőt egy spéci limitált csomagban is beszerezhető lesz, amely a digipak CD-n és a pólón kívül egy kereskedelmi forgalomba nem kerülő fekete vászon betyárkendőt, valamint egy színes A2-es posztert is tartalmaz. Az Előrendelés közvetlenül a zenekartól már elindult a honlapon a BOLT menüpont alatt.A Betyárballadák CD-hez a hivatalos megjelenés előtt, már december 28-án, az évzáró koncertünkön is hozzá lehet majd jutni Budapesten, az Analog Music Hall-ban.
Ezzel a kiadvánnyal vezetjük fel a 25 éves jubileumi koncertünket, amelyre a Barba Negrában kerül majd sor 2019. március 15-én a Nemzeti Dal Ünnepen, ahol Kalapács József és Rudán Joe is fellép majd egy ünnepi programmal.